Konference

RAILcph bliver næste gang den 6. september 2021

På grund af den nuværende situation skabt af coronavirus, COVID-19, har vi valgt at rykke årets RAILcph konference til 2021.

Det gør vi fordi en stor konference som denne, hvor mellem 700-800 mennesker samles, potentielt set stadig kan udgøre en sundhedsrisiko i slutningen af maj. Vi ønsker derfor at være på den sikre side.

Til dig der allerede har købt billet og/eller booket en stand, tilbyder vi muligheden for at få refunderet det fulde beløb. Hvis du er interesseret i dette, skal du kontakte os på mail conference@banebranchen.dk eller tlf. 25 94 22 36.

Men vi håber selvfølgelig stadig, at du har lyst til at være med, selvom datoen er rykket et stykke ud i fremtiden. I så fald holder vi dig fortsat opdateret, og du behøver du ikke at foretage dig yderligere.

Vi glæder os stadig rigtig meget til at byde alle deltagere velkommen til RAILcph 2021, den 6. september, i Tivolis kongressal, København.


BaneBranchen arrangerer hvert år en stor banekonference, hvor de primære aktører inden for den danske jernbanesektor samles.

Over 650 deltog ved RAILcph i 2019, så det er stedet, hvor ens firma bliver set og hørt.

På konferencen fortæller nogle af de vigtigste personligheder på jernbane- og letbaneområdet – politikere, industrifolk og forskere – om udfordringer og løsninger for den danske banesektor.

Konferencen er et samlingspunkt for kollegialt netværk og vidensdeling.

Derfor henvender konferencen sig til alle i den danske jernbanesektor, fx:

  • Danske og udenlandske jernbaneprofessionelle
  • Ansatte i kommuner, regioner og stat, der beskæftiger sig med jernbanen
  • Konsulenter, leverandører og entreprenører indenfor sektoren
  • Studerende med interesse for den danske jernbanesektor

Du kan se programmer fra tidligere år sammen med præsentationerne på her.