Konferencetilmelding

RAILcph 2020 bliver rykket fra den 11. november til den 6. september 2021

På grund af den nuværende situation skabt af coronavirus, COVID-19, har vi valgt at rykke årets RAILcph konference til 2021.

Det gør vi fordi en stor konference som denne, hvor mellem 700-800 mennesker samles, potentielt set stadig kan udgøre en sundhedsrisiko i slutningen af maj. Vi ønsker derfor at være på den sikre side.

Til dig der allerede har købt billet og/eller booket en stand, tilbyder vi muligheden for at få refunderet det fulde beløb. Hvis du er interesseret i dette, skal du kontakte os på mail conference@banebranchen.dk eller tlf. 25 94 22 36.

Men vi håber selvfølgelig stadig, at du har lyst til at være med, selvom datoen er rykket et stykke ud i fremtiden. I så fald holder vi dig fortsat opdateret, og du behøver du ikke at foretage dig yderligere.

Vi glæder os stadig rigtig meget til at byde alle deltagere velkommen til RAILcph 2021,

den 6. september 2021, i Tivolis kongressal, København.


Prisoversigt

Er du hurtigt ude, kan du få din konferencebillet til en ekstra lav pris. Se oversigten over prisintervallerne nedenfor:

Senest 7. oktober 2020
DKK 2.850 + moms
8. oktober – 2. november 2020
DKK 3.200 + moms
Tilmelding på dagen
DKK 3.900 + moms
Disse billetter kun købes med kort!

Pris for studerende (ikke ph.d.-studerende) er DKK 300 inkl. moms. Bemærk følgende hvis du ønsker at tilmelde dig som studerende:

  • Studiemedlemmer af IDA Rail kan få deltagergebyret på kr. 300 refunderet ved henvendelse på IDA Rails stand på konferencen.
  • Det er ikke muligt at tilmelde dig som studerende på konferencedagen
  • Studerende skal tilmelde sig med titel af studerende og med en kontaktmail fra universitetet.
  • Alle studerende tilmeldte deltager automatisk i konkurrencen om at vinde en Ipad.

Prisen inkluderer morgenkaffe, frokost, eftermiddagskaffe og middagsarrangement. Hele arrangementet afholdes på Tivoli Congress Center.

Afbud til konferencen modtages uden beregning til og med 28. oktober. Efter 28. oktober gives ingen refusion, men tilmeldingen kan evt. overføres til en ikke tidligere tilmeldt person. Gives billetten til en anden person, skal navneændringen senest oplyses d. 5. november.

Tilmelding

Tilmelding åbner 08.01.2020

Bemærk:

Alle offentlige danske virksomheder skal angive EAN-nummer ved tilmelding. Ved tilmelding med EAN-nummer fremsendes en faktura fra NemTilmeld (https://www.nemtilmeld.dk/) og beløbet indbetales til NemTilmeld.

Spørgsmål vedrørende tilmelding

Har du spørgsmål vedrørende tilmeldingen til RAILcph kan du kontakte os ved hjælp af formen herunder:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.