Information til foredragsholdere

Tak til alle, der holder oplæg på RAILcph. Nedenfor følger lidt praktisk information om konferencen til dig som foredragsholder.

 

Tilmelding

 

Én foredragsholder for hvert foredrag deltager gratis. Hvis du holder oplægget alene deltager du derfor gratis, og kan deltage i hele konferencen og den efterfølgende middag. Hvis I er to om at holde det samme foredrag, er det desværre kun én af jer som kan deltage gratis.

Har du allergier eller andet vi skal tage højde for til frokost og middag bedes du give besked i forbindelse med din tilmelding (efter du har tilmeldt dig, kommer der en boks hvor du kan skrive nærmere).
Du modtager et link til tilmelding, ved at bede om det i formen nedenfor. Her kan du også stille andre eventuelle opklarende spørgsmål.

 

Dit foredrag

 

Du kan selv finde det aktuelle tidspunkt og lokale for din præsentation i programmet. Bemærk at det kan være nødvendigt at flytte rundt på indlæggene på et meget sent tidspunkt. Hvis der er dele af dagen hvor du kan være forhindret, bedes dette meddelt. Tjek derfor gerne programmet inden dagen.

For at undgå unødige forstyrrelser under præsentationerne, beder vi alle foredragsholdere om at holde sig indenfor de tidsrammer der er angivet i programmet. Dette vil sikre, at tilhørerne har tid nok til at komme fra et lokale til det næste mellem to præsentationer.

Der vil være en ordstyrer i lokalet. Ordstyreren vil præsentere dig og din præsentation inden du starter. Ordstyreren vil også være behjælpelig med at holde styr på tiden, så din præsentation slutter rettidigt. Efter din præsentation vil ordstyreren hjælpe dig med at holde styr på spørgsmål fra salen.

 

Indsendelse af præsentation

 

Du bedes venligst sende din præsentation til conference@banebranchen.dk senest torsdag den 18. maj. Dermed er du sikker på, at din præsentation ligger klar til dig på PC’en inden dit foredrag. Skulle der komme ændringer til din præsentation efter den er fremsendt, bedes du medbringe en ny udgave af din præsentation på et USB-stik, der afleveres ved registreringen på selve konferencedagen. Din præsentation skal fremsendes i enten .pdf- eller .pptx-format.

Efter konferencen vil samtlige præsentationer blive delt på konferencens hjemmeside. Skulle der være dele af din præsentation, der ikke må deles, bedes du venligst give skriftlig besked herom ved at benytte formen nedenfor. Det er vigtigt at du har rettighederne til al tekst og alle billeder, der indgår i din præsentation.

 

Præsentationsudstyr

 

Der vil være en LCD projektor og en laptop computer til rådighed i lokalet. Laptop computeren kører et Windows operating system med både PowerPoint og Acrobat Reader installeret. Derudover vil der være et headset med mikrofon og en laser-pointer. Vi beder alle vores foredragsholdere om at benytte headset’et så alle i salen kan høre præsentationen.

Skulle du have brug for yderligere udstyr, beder vi dig kontakte os ved at bruge formen nedenfor. Yderligere præsentationsudstyr kan dog ikke garanteres.

 

Program

 

På det opdaterede konferenceprogram kan du, se hvornår på dagen, og i hvilket lokale dit foredrag finder sted. Det online program indeholder en kort beskrivelse af alle foredrag. Hvis du ønsker beskrivelsen ændret, bedes du sende en besked via formen nedenfor.

Alle foredragsholdere opfordres til at være tilstede i de respektive lokaler 5-10 minutter inden deres præsentation. Ordstyreren vil være i lokalet til at hjælpe dig.

 

 

Kontakt og spørgsmål for foredragsholdere

Har du spørgsmål i forbindelse med dit foredrag, er du altid velkommen til at kontakte os nedenfor: