" width="100%" height="100%" alt="">

Økonomisk støtte til forsknings- og uddannelsesaktiviteter

Hos BaneBranchen arbejder vi målrettet på at styrke den danske jernbane gennem uddannelse og formidling. Som en del af vores virke yder vi økonomisk støtte til forsknings- og uddannelsesaktiviteter.

 

Hvad støtter vi?

Vi yder økonomisk støtte til forsknings- og uddannelsesaktiviteter, der kan styrke jernbane og dens aktører. Der kan søges om midler til uddannelses- og forskningsaktiviteter med relevans for branchen som fx udvikling af jernbanefaglige cases og undervisningsforløb, støtte til Ph.d.-projekter, medfinansiering af kurser, studieture mv.

 

Hvordan søger du?

Første skridt er, at du udarbejder en motiveret ansøgning med en beskrivelse af dit projekt. Vores vigtigste udvælgelseskriterier er, at ansøgningen er fagligt motiveret og skaber værdi for branchen.

 

Hvordan ansøger du?

Den færdige ansøgning kan du sende til secretary@banebranchen.dk. Du er også velkommen til at sende en mail med dine eventuelle spørgsmål. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

Økonomisk støtte til forsknings- og uddannelsesaktiviteter - Banebranchen

Banebranchen • Nordre Frihavnsgade 106 4 tv • 2100 København • Tlf. (+45) 53 70 80 49 • secretary@banebranchen.dk • CVR 34780552