Kom til RAILcph den 22. maj, 2023

Det bliver en konference med mere end 50 indlægsholdere, særlige key-note speakers, flere parallelle spor, paneldebat og afslappet konferencemiddag samt masser af muligheder for at netværke og besøge de mange udstilleres stande.

Programmet udvikler sig løbende, og du kan følge med her.

Vær opmærksom på, at der er rabat ved hurtig tilmelding.

Opfølgning fra sidste års konference

Fotos fra RAILcph 2022

Se billederne fra RAILcph 2022 her

Læs mere
RAILcph 2023 d. 22. maj

Banekonferencen afholdes traditionen tro på Tivoli Hotel & Congress Center. Du tilmelder dig her og du kan se programmet her. Vi glæder os til at se jer.

Læs mere
Rejselegater til studerende / Best Students

På RAILcph 2022 har Banebranchen i anerkendelse af årets bedste projekter valgt at støtte: Første pris – 10.000 DKK Jacob Grove Han har skrevet et projekt om en effektiv løsning på kapacitetsproblemet på Københavns Hovedbanegård i form af anlæg af en Returtunnel, et såkaldt Loop. Anden pris – 2.500 DKK Miles Kjær og Jeppe Paludan-MüllerForbedring […]

Læs mere
Positiv evaluering af RAILcph 2022

Knap 600 deltagere var med i 2022. Mere end 90% har svaret, at de vil vende tilbage i 2023. Samme tal går igen relateret til det faglige indghold og muligheden for at udvide netværket. Vi bruger dog svarene til at gøre os bedre. Vi ser bl.a. på om vi skal have “standing dinner” i udstillingsområdet […]

Læs mere

Danmarks største jernbanekonference

Banebranchen afholder hvert år RAILcph med fokus på erfaringsudveksling og networking. Konferencen er blevet stedet hvor infrastrukturforvaltere, myndigheder, operatører, industri, studerende og politikere fra mange lande mødes.

Se programmet for årets konference her

Om RAILcph

RAILcph 2023, der afholdes 22. maj, er den 14. konference. RAILcph blev afholdt første gang i 2009 under navnet “Den Danske Banekonference”, og er siden afholdt hvert år.

Læs mere om RAILcph

Partnere

Find vej

Tivoli Hotel Congress Center er let tilgængelig med kollektiv transport. Konferencecentret er placeret ca. 10 minutters gang fra henholdsvis Københavns Hovedbanegård og Dybbølsbro S-tog station. Ydermere kører bus #34 lige til døren.
Se konferencestedet